24/05/2016 1ο SRBW - Τετάρτη 25 Μαϊου στις 17:15 - Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Το 1ο SRBW είναι μια φοιτητική πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό να φέρει τους φοιτητές του Tμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής πιο κοντά μεταξύ τους αλλά και με την επιστήμη τους, μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία. Πρόκειται για ένα τριήμερο event το οποίο διεξήχθη στις 16-18 Απριλίου. Στο διάστημα αυτό οι συμμετέχοντες του workshop, χωρισμένοι σε 5 θεματικές ομάδες, μπόρεσαν να δεθούν μεταξύ τους μέσα από δραστηριότητες teambuilding και να αναλύσουν ένα επιστημονικό θέμα, ώστε τελικά να ετοιμάσουν έναν τρόπο παρουσίασής του σε ευρύ κοινό. Και τώρα βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να παρακολουθήσετε τα ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα και τις παρουσιάσεις των συμμετεχόντων του 1ου Student-Run Biology Workshop!

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 25 Μαϊου στις 17.15 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ
Ιστοσελίδα: www.wbgroup.gr
Facebook page: 1st Student-Run Biology Workshop
Κανάλι στο Youtube: 1st SRBW 1st Student-Rub Biology Workshop"

29/03/2016 Στυλιανός Αντωναράκης - Αναγόρευση Επίτιμου Διδάκτορα του ΤΜΒΓ - Πέμπτη 7 Απριλίου, 18:30

Την Πέμπτη, 7 Απριλίου στις 18:30, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ, ο Καθηγητής Γενετικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γενετικής και Γονιδιωματικής της Γενεύης, κ. Στυλιανός Αντωναράκης. Ο Δρ. Αντωναράκης είναι από τους πρωτοπόρους στο χώρο της Μοριακής και Ιατρικής Γενετικής με πρωτεύοντα ρόλο στην χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και τη μελέτη της γενετικής βάσης ασθενειών. Πρόκειται για επιστήμονα διεθνούς κύρους με περισσότερες από 650 δημοσιεύσεις και πάνω από 51.000 ετεροαναφορές στο έργο του. Έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων με το Διεθνές Βραβείο Jerome Lejeune, με το Βραβείο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Γενετικής και με το μετάλλιο του Τάγματος του Φοίνικα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Καθηγητής κ. Αντωναράκης θα δώσει ομιλία με τίτλο: «Γονιδιώματα, Εξέλιξη και Γονιδιωματική Ιατρική»

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο επισυναπτόμενο αρχείο

logos

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

Επικοινωνία

  • Πανεπιστημιούπολη, περιοχή Δραγάνα
  • 68100 Αλεξανδρούπολη
  • Tηλέφωνο: 25510 30610

 

Copyright © 2013 - 2019 Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Δ.Π.Θ.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.